Blogginlägg

Ge HR-chefen en julklapp!

Posted December 12, 2019 Perbrolin

VD – Bygg en stark ledningsgrupp där chefs-, medarbetar-och organisationsfrågor finns på allas agenda och där ni hjälper varandra att bli bättre individuellt och som grupp. Dela framgångar och motgångar, lär av andra och fundera över hur ni kan bli bättre varje gång ni ses. Möjligheterna är enorma och inte bara HR-chefen kommer älska julklappen.

Chef – Alla HR-chefer vet att ditt jobb är riktigt tufft. För att hantera det ansvar du har som ledare behöver du stöd. Prata med din chef, ta hjälp av kollegor, skaffa en mentor eller coach, gå en utbildning, eller be om stöd av HR när du behöver det (men ibland kan du mer än du själv tror. Och om du inte gillar att leda och utveckla medarbetare så satsa på en annan roll. Det är också en julklapp HR-chefen skulle gilla.

Medarbetare – Livet är för kort för att tillbringa stora delar av sin tid på ett arbete man inte trivs på. Oavsett orsaken till vantrivsel eller lågt engagemang har man själv både det största ansvaret och flest möjligheter att förändra det. Det kan vara svårt men också väldigt belönande att ta ägarskap över sin egen utveckling. Prata med din chef, kolla upp utvecklingsmöjligheter och bestäm dig så ger du inte bara HR en julklapp utan också dig själv.

KONTAKT

Nätverk för HR-direktörer, HR-chefer och HR Business Partners.

Skapar värde genon nätverkande.

Per Brolin

Per Brolin

Tel: 0704 - 78 45 24
per.brolin@hr-natverk.se

Svenska HR-nätverket AB
Org. Nr. 556743-1977
c/o Brolin
Framnäsbacken 1
171 66 Solna