HR-chefsnätverk

Varför HR-chefsnätverk?

Det fina med ett HR-chefsnätverk är att det kan ge dig tre viktiga saker som du behöver utan att det tar en massa tid.

Omvärldsbevakning – Som HR-chef behöver du veta vad som är aktuellt, vilka trenderna är, vad andra bolag fokuserar på, lära av framgångsexempel eller undvika att göra om andras misstag.

Utveckling – Att diskutera aktuella frågor, få nya perspektiv på personliga utmaningar och få personlig feedback ger dig inte bara värdefull kunskap utan du lär också känna dina styrkor som HR-chef bättre och du blir en bättre beslutsfattare.

Stöd – Att vara HR-chef är ett tufft jobb och för att lyckas bra behöver du stöd. När det känns tungt och man brottas med tuffa utmaningar är det skönt att ha ett sammanhang där man kan få igenkänning, bekräftelse och uppmuntran. Ett HR-chefsnätverk ger dig ny energi som hjälper dig att fortsätta prestera.

Hur går det till?

På en nätverksträff är vi 5–8 deltagare. Att gruppen inte är stor bidrar till ett öppet och förtroligt klimat, du lär känna de andra i gruppen och det som är viktigt för dig får utrymme på agendan. Och även mellan nätverksträffarna hjälper deltagarna varandra på olika sätt. Varje nätverksgrupp består av deltagare som är matchade med varandra utifrån roll, ansvar, nivå och verksamhet. Jag leder varje nätverksträff där deltagarna förutom att diskutera aktuella frågor, får input på personliga utmaningar också diskuterar utifrån ett tema. Jag har drivit nätverk för HR-chefer och HR-direktörer i 14 år och lett över 500 nätverksträffar och jag vet hur man gör riktigt bra HR-chefsnätverk.

Ställer du höga krav?

Söker du ett professionellt nätverk som verkligen skapar värde för dig och företaget? Har du begränsat med tid men behöver omvärldsbevaka, få inspiration och input på dina personliga utmaningar från andra i likartad roll, verksamhet och på samma nivå?  Skicka ett mejl till mig på per.brolin@hr-natverk.se så får du omgående ett förslag på nätverk.

KONTAKT

Nätverk för HR-direktörer, HR-chefer och HR Business Partners.

Skapar värde genon nätverkande.

Per Brolin

Per Brolin

Tel: 0704 - 78 45 24
per.brolin@hr-natverk.se

Svenska HR-nätverket AB
Org. Nr. 556743-1977
c/o Brolin
Framnäsbacken 1
171 66 Solna