HR-frågan

Få tips, råd och svar på aktuella HR-frågor av HR på andra företag snabbt och enkelt via E-post. 100 frågor och 1000-tals svar under ett år som ger dig svar på frågan ”Hur gör HR på andra företag?”.

Några av våra nöjda deltagare säger:

HR-frågan är ett suveränt verktyg för att benchmarka våra nuvarande processer och praxis samt för att få tips och idéer för framtiden. Ämnenas variation är toppen och man får snabbt svar på sina egna frågor. Jag tror på att dela kunskap och att inte uppfinna hjulet varje gång, och HR-frågan är en fantastisk service som underlättar detta.

Sandra Gustafsson, HR-ansvarig, Almi Företagspartner

HR-frågan ger mig både snabb och enkel information kring aktuella HR-frågor. En bra möjlighet till omvärldsanalys där jag både kan ställa frågor och får svar på om hur andra hanterar HR-ärenden på ett framgångsrikt sätt.

Margaretha Langueville, HR-Director TOYOTA Material Handling Manufacturing

Wow vilken bra feedback! En jättebra funktion detta med HR-frågan, kul att så många svarar.

Lena Resichl, HR Business Partner, OKQ8.

HR-nätverk

Inspirerande nätverksträffar i lagom stora nätverksgrupper med rätt sammansättning av deltagare.

HR-nätverk

Som deltagare i ett nätverk får du inte bara tillgång till andras kompetens, erfarenheter och givande samtal utan också mycket inspiration och energi.  Du får bättre beslutsunderlag, du spar tid och pengar genom att undvika misstag andra gjort, får tips på samarbetspartners, smarta lösningar och du slipper uppfinna hjulet en gång till.

Jag har under 12 års tid satt samman nätverksgrupper med olika profiler och lett över 400 nätverksträffar och vet vad som krävs för att få till riktigt bra nätverk. Med deltagare på alla olika nivåer inom HR på privata bolag och med 15 unika nätverksgrupper kan vi erbjuda dig ett nätverk som passar just dig.  

Några av våra nöjda deltagare säger:

Ett professionellt nätverk med intressanta och trevliga deltagare. Bra storlek på grupp, vilket gör att det blir bra dialoger. Också bra kontinuitet på deltagarna, inte nya hela tiden. Bra faciliterat vilket ger utrymme till alla att bidra. Bra tid, d.v.s. 3,5 tim., vilket gör att man hinner koppla bort, fokusera och reflektera.

Majbritt Kronman, HR Director, Mondelez

Jag har under ett par år deltagit i ett av nätverken och kan varmt rekommendera Per som nätverksledare. Per skapar en bra matchning mellan individer, blandar humor och lättsam ton med samma lätthet som han faciliterar seriösa dialoger, skapar en öppenhet i gruppen och plockar in spännande gästföreläsare. Det har varit ett par givande år där jag sällan prioriterat bort närvaro trots tight kalender!

Marie Ågren, Head of HR, Skandia

Som HR-chef är det ofta mycket att göra och svårt att få tiden att räcka till. Det är viktigt att få stanna upp i bland och få lite egen tid, fylla på med energi och få nya perspektiv och reflektera över sin egen situation. Jag upplever nätverket som professionellt och tiden som en investering. Att träffa andra i nätverket är spännande och även utmanande. Du ger av dig själv men får ta emot lika mycket. Och effektivt på kort tid.

Siw Lagerbäck, HR Manager, Alfa Laval

Inspirationsdagen

På Inspirationsdagen får du lyssna på HR-chefer och HR-direktörer från spännande bolag och mingla med andra inom HR.

Inspirationsdagen

På Inspirationsdagen får du lyssna på inspirerande HR-direktörer och mingla med andra inom HR på ett kul sätt.  HR-dagen har inga sponsorer och eller säljande företag på plats så tid kan ges till samtal, reflektion och lärande tillsammans med HR-kollegor. Över 150 HR-direktörer, HR-chefer och HR Business Partners deltar årligen.

Några av våra nöjda deltagare säger:

Vilken kanondag! Bra föreläsare, bra blandning och intressanta ämnen. Jättebra arrangerat med färger och bordsnummer – mycket genomtänkt!!

Riktigt bra, alla talare kändes relevanta och bra på att framföra sitt budskap – kvaliteten blir bättre och bättre varje år!

Var skeptisk innan till det ”strukturerade” minglande och lunchandet, men så här i efterhand så var det mycket trevligt och ett väldigt bra sätt att få igång samtal som kanske inte annars hade hänt. Tummen upp!

Den enda Inspirationsdagen jag prioriterar och även denna gång blev jag överhettad av inspiration och fick, genom att lämna vardagen, få perspektiv och reflektionsutrymme, massor av intressanta idéerna som jag nu ska realisera!

KONTAKT

Nätverk för HR-direktörer, HR-chefer och HR Business Partners.

Skapar värde genon nätverkande.

Per Brolin

Per Brolin

Tel: 0704 - 78 45 24
per.brolin@hr-natverk.se

Svenska HR-Nätverket AB Box 1117
171 22 Solna