Blogginlägg

Därför älskar HR-proffs Inspirationsdagen

Posted May 28, 2019 Perbrolin

”Vilken kanondag! Bra föreläsare, bra blandning och intressanta ämnen. Jättebra arrangerat med färger och bordsnummer – mycket genomtänkt!!”

”Den enda Inspirationsdagen jag prioriterar och även denna gång blev jag överhettad av inspiration och fick, genom att lämna vardagen, få perspektiv och reflektionsutrymme, massor av intressanta idéerna som jag nu ska realisera!”

”Var skeptisk innan till det "strukturerade" minglande och lunchandet, men så här i efterhand så var det mycket trevligt och ett väldigt bra sätt att få igång samtal som kanske inte annars hade hänt. Tummen upp!”

”Både jag och min kollega möttes idag med ett ”Fan, vad grymt det var i fredags!” så överlag grymt bra!”

Så låter det när jag har frågat vad deltagarna tycker. Och Inspirationsdagen är unik. Inga säljare, sponsorer eller tråkiga företagspresentationer. Bara inspirerande HR-chefer på scen som inte bara berättar vad de gjort utan också hur och som inte är rädda för att dela med sig av misstagen de inte vill göra om. Och så de matchade minglen och bordplaceringen på lunchen som gör att du aldrig får en tråkig minut.

 

Årets Inspirationsdag äger rum fredagen den 18 oktober kl. 08.30-15.30 på Scandic Alvik Hotel i Stockholm. Hoppas vi ses där

KONTAKT

Nätverk för HR-direktörer, HR-chefer och HR Business Partners.

Skapar värde genon nätverkande.

Per Brolin

Per Brolin

Tel: 0704 - 78 45 24
per.brolin@hr-natverk.se

Svenska HR-nätverket AB
Org. Nr. 556743-1977
c/o Brolin
Framnäsbacken 1
171 66 Solna